16 thoughts on “Pertamax!
  1. walah kang,
    biasane yujo-purwodadi cuma nggawe bensin campur 1 liter ( campur nyurung =)) ),
    saiki kemaki tuku pertamax… ๐Ÿ˜€

Leave a Reply